Ο ΜΠΟΡΙΣΩΦ

Ο Ερντογάν είναι αυτός που είναι.

Αυτό που ενοχλεί είναι η στάση του Βούλγαρου Πρωθυπουργού Μπορίσωφ που θέτει ζήτημα «προσφυγικού στον Έβρο σε συνδυασμό με τον τρόπο διαχείρισης των προσφύγων εκ μέρους της Ελλάδος».

Για λόγους που δεν χρειάζεται τώρα να αναλύσω αυτός ο Μπορίσωφ αλλά και η Βουλγαρική πολιτική απέναντι στην Τουρκία είναι «υπηρετική» απέναντι στα Τουρκικά συμφέροντα.

Πάντως οι πρόσφυγες και μετανάστες είναι αλήθεια αποφεύγουν να ακολουθήσουν «τον δρόμο» της Βουλγαρίας.

Τίθεται το ερώτημα γιατί προτιμούν να έρθουν μέσω Ελλάδας όταν «διαχειριζόμαστε τους πρόσφυγες με τρόπο υπερβολικό και κατά παράβαση του Διεθνούς Δικαίου;» όπως ισχυρίζεται ο Ερντογάν και ο «βοηθητικός» Μπορίσωφ.

Η απάντηση είναι μία.
Η ζωή των προσφύγων στην Βουλγαρία είναι σε κίνδυνο γιατί εκεί υπάρχουν οι Νεοναζιστές του Ντίνκο Βάλεφ.


ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ - Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΝΤΙΝΚΟ ΒΑΛΕΦ

Το 2016 είχαμε γράψει για τον «Ευρωπαίο πολίτη Ντίνκο».

Ένα υποκείμενο που αδίστακτα εγκληματεί κατά των προσφύγων που προσπαθούν να διαφύγουν στην Κεντρική Ευρώπη μέσω Βουλγαρίας.

Ο Ντίνκο Βάλεφ είναι ένα τομάρι του Βουλγάρικου υποκόσμου που με την ανοχή αλλά και την έγκριση του Βουλγάρικου Κράτους, ληστεύει, βιάζει, τραυματίζει, ακρωτηριάζει ,δολοφονεί όσους αποπειρώνται να περάσουν από τα Βούλγαρο-Τουρκικά σύνορα.

Ο Ντίνκο Βάλεφ και οι συνεργάτες του διαθέτουν Άρματα μάχης, θωρακισμένα οχήματα και Ελικόπτερο με πολυβόλα το οποίο χρησιμοποιεί σαν «ηλεκτρονικό παιχνίδι» για την καταδίωξη και δολοφονία προσφύγων στα δάση της Βουλγαρίας.

Το ΙΣΙΣ επικήρυξε τον Ντίνκο με το ποσό των 50.000 δολαρίων σαν εγκληματία κατά των προσφύγων.

Για φαντάσου να μας κάνει κριτική ο Μπορίσωφ;

Αυτός που σαν Πρωθυπουργός της Βουλγαρίας επιτρέπει στον Ντίνκο Βάλεφ να «παίζει με το ελικόπτερο του» με την ζωή δυστυχισμένων προσφύγων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.