Η ΤΕΤΡΑΠΟΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ

Ο Σεπτέμβρης είναι κοντά, τότε που θα αναλάβει καθήκοντα η νέα δημοτική αρχή. Οι εκλεγμένοι στις τελευταίες εκλογές θα ορκιστούν στο επόμενο διάστημα.

Το εγχείρημα του Αλέκου Καλαφάτη και της ΤΕΤΡΑΠΟΛΗΣ δεν είχε πλειοψηφική αποδοχή. Τώρα όμως, αυτό που πρέσβευε για την ανανέωση του δημόσιου βίου, είναι ευκαιρία να το πράξει. 

Πιστεύω οτι ο Αλέκος Καλαφάτης δεν πρέπει να είναι μέλος του δημοτικού συμβουλίου με τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί. Μπορεί να παρεμβαίνει όποτε αυτός κρίνει και για τους λόγους που θα κρίνει, χωρίς να έχει την ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου.

Το αυτό μπορεί να πράξει και ο Μάκης Φόρτες, ο Ανδρέας Ζαπάντης, ο Σπύρος Σαμούρης, ο Νίκος Σκλάβος και ο Βασίλης Ρουχωτάς. Νομίζω οτι η Τετράπολη πρέπει να μπει στο δημοτικό συμβούλιο εκφράζοντας το νέο επι της ουσίας. Με επικεφαλής πρόσωπα φωτεινά, όπως ο Γρηγόρης Σταμούλης που οφείλουμε να τους δώσουμε βήμα, ρόλο και λόγο. Στο κάτω-κατω να σχεδιάσουν μόνοι τους το αύριο. 

Πιστεύω απόλυτα οτι το ίδιο πρέπει να πράξει και ο Θεόφιλος Μιχαλάτος και ο Διονύσης Αραβαντινός. Θα είναι εντελώς τραυματικό για το δήμο Κεφαλονιάς να προχωρήσουμε με τις συγκρούσεις του παρελθόντος. Ας επιβάλλουμε την ανανέωση στην πράξη.

Δεν είμαι αισιόδοξος οτι όλοι οι παραπάνω αξιότιμοι και τιμημένοι φίλοι θα το πράξουν. Οφείλω όμως να το πω.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.