Ο ΝΙΚΗΤΑΣ, Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΚΑΙ Η ΡΑΧΗΛ

Σαν γάιδαρος πιστεύω οτι η πολιτική ζωή στην Ελλάδα είναι τσίρκο. Στο τσίρκο διακρίνονται οι σαλτιμπάγκοι και οι κλόουν, δηλαδή αυτοί που κάνουν κωλοτούμπες ή γενικά προσπαθούν να σε διασκεδάσουν.

Ο Λοβέρδος αφού έφυγε από το ΠΑΣΟΚ και έκανε κάτι βόλτες, διαφωνώντας δήθεν για τα μνημόνια, έκανε την κωλοτούμπα του (κυβίστηση) και επανήλθε στις αγκάλες του αντιπροέδρου Βαγγέλα, με σκοπό την ανασυγκρότηση της "Μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης".


Ο Νικήτας Κακλαμάνης (ο Νικήτας ντε, ο γνωστός), αφού έκανε το θάνατο του Σπηλιωτόπουλου στο δήμο της Αθήνας, γύρισε στη Νέα Δημοκρατία, γιατί όπως δήλωσε δεν μπορεί να είναι απών.

Η λατρεμένη Ραχήλ έφυγε από την πνιγηρή αγκαλιά του Καμένου, γιατί τη βλέπει τη δουλειά οτι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα μείνουν ανεξάρτητοι, θα μείνουν Έλληνες, αλλά στη βουλή δε θα μπουν. Σου λέει η Ραχήλ δεν πάω στο ΣΥΡΙΖΑ που είναι και η Ζωή Κωνσταντοπούλου, να γίνει η βουλή ζούγκλα;

Απ' την άλλη θα μπορούσε κάποιος να σκεφτεί οτι αυτός ο λαός έχει ακριβώς οτι του αξίζει. Ίσως και περισσότερο από οτι του αξίζει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.