ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΠΑΡΙΣΗΣ!!! ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ Η ΜΑΡΙΝΑ ΠΑΤΟΥΛΗ;

Βρισκόμαστε μπροστά σε τρομερές εξελίξεις.

Ο Αλέκος Παρίσης δεν κατεβαίνει ξανά ως υποψήφιος Δήμαρχος. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα μυστικού γκάλοπ που έγινε για λογαριασμό του «μεγάρου» η πιθανή υποψηφιότητα Παρίση συγκινεί μόλις το 18,4 % του εκλογικού σώματος .

Πρόταση να ηγηθεί του δημοτικού τσούρμου ο Λυκούδης δεν βρήκε ανταπόκριση στους «κωπηλάτες» του Δημαρχείου αφού γενική είναι η εκτίμηση ότι «δεν τραβάει» πια το παλληκάρι.

Ως έσχατη λύση προτάθηκε για υποψήφιος Δήμαρχος των «Παρισολυκουδαίων» ο επανακάμψας Σάββας Σαββαόγλου, άλλοτε Στρατηγός του Μεγάρου, μετά Ταγματάρχης του Μιχαλάτου και τώρα Δεκανέας των «Μεγαρητών».

Τελικά η λύση αυτή απορρίφτηκε αφού προφανώς εκτιμήθηκε το γνωστό και από τον Κάρολο Δαρβίνο λεχθέν πριν 200 χρόνια «οι φιλίες ενός ανθρώπου είναι το καλύτερο μέτρο αξίας»

Η ΜΑΡΙΝΑ

Προ του αδιεξόδου ο Παρίσης έριξε την ιδέα να κατέβει για Δήμαρχος Κεφαλονιάς η έμπειρη αυτοδιοικητικά κ.Μαρίνα Πατούλη. Η κ.Μαρίνα παραλίγο να κατέβη για Δήμαρχος στο Μαρούσι, στο ποδάρι του συζύγου της Γιώργου Πατούλη που πάει τώρα για Περιφερειάρχης. Την έφαγε ο «γουρλομάτης» ο Μητσοτάκης που προτίμησε αντί της Μαρίνας κάποιον αντιαισθητικό Αμπατζόγλου. Ιατρικά πρέπει να ερευνηθεί και το γεγονός ότι ο Γιώργος Πατούλης αντί της αγαπητής Μαρίνας προτίμησε τον Αμπατζόγλου και της έκοψε το μέλλον και τα ποδάρια αλλά ως γνωστόν «άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου».

Με αυτά και με αυτά και επειδή ο Παρίσης βλέπει μπροστά ενώ οι σύμβουλοι του δεν βλέπουν καθόλου,πρότεινε ο «γάτος» στην Μαρίνα Πατούλη να κατέβη για Δήμαρχος στην Κεφαλονιά.

«Έλα Μαρίνα μου να μας σώσεις ,θα μας φάει ζωντανούς ο «κοντός» της είπε ο Παρίσης βλέποντας πως ο Μιχαλάτος βρίσκεται αρκετά ευρώ μπροστά,κατά το νέο σύστημα μέτρησης των αξιών και των ιδεών τα τελευταία χρόνια στην Κεφαλονιά.

ΤΙΜΗΜΕΝΗ

Η Μαρίνα μόνο άσχετη δεν είναι με την Κεφαλονιά αφού ο Παρίσης τον Αύγουστο του 2016 είχε τιμήσει τους «Πατουλαίους» με το γνωστό «βραβείο Κεκκάτου» που απονεμήθηκε στον Πατούλη επειδή προφανώς έκαναν τα μπάνια τους τότε στην Κεφαλονιά.

Τότε στις τιμητικές εκδηλώσεις του χαβαλέ είχε μείνει αξέχαστη η ποικιλία μπανιερών της Μαρίνας αλλά αυτό που ήταν «θάνατος» ήταν το πορτοκαλί μπλουζάκι του Αλέκου σε συνδυασμό με μπλουτζίν που φοριόταν τότε πολύ από τους 18χρονους γενικά.

ΒΑΡΕΣΑΝΕ ΔΙΑΛΥΣΗ

Η υποψηφιότητα της Μαρίνας έφερε τα πάνω κάτω στο πολιτικό σκηνικό.Αφ ενός η παράταξη των «λυκουδιαρέων» συσπειρώθηκε απόλυτα και απέκτησε όραμα ενώ ή παράταξη των «μπακαλαρέων» του Μιχαλάτου «βάρεσε διάλυση» αφού για λόγους που είναι προφανείς ακόμα και σε μικρά παιδιά οι περισσότεροι των «μπακαλαρέων» στράφηκαν προς την Μαρίνα.

Σε εντελώς μυστική σύσκεψη των στελεχών του Μιχαλάτου και ενώ αυτός ασθενούσε από την γνωστή γρίπη των πουλιών διατυπώθηκε το ρεύμα φυγής προς την Μαρίνα.

ΝΙΚΟΣ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ 
«θα στοιχηθώ αμετακίνητος πίσω από την Μαρίνα»

Στον λαοφιλή Νίκο Βαλλιανάτο που από καιρό υποστηρίζει την υποψηφιότητα Μιχαλάτου όταν τέθηκε το ερώτημα της υποψηφιότητας της Μαρίνας απάντησε «δεν έχω άλλη επιλογή.
Θα στοιχηθώ πίσω από την Μαρίνα».

Τον δρόμο του διορατικού Βαλλιανάτου ακολούθησαν και άλλα τέως στελέχη του Μιχαλάτου, ενδεικτικά του κλίματος που διαμορφώθηκε κατά την σύσκεψη σημειώνουμε:

Σπύρος Σαμούρης: «θα σταθώ δίπλα στην Μαρίνα»
Βαγγέλης Ευαγγελάτος: «θα στοιχηθώ πίσω από τον Βαλλιανάτο»
Γιώργος Καβαλιεράτος: «θα χαθεί η μπάλα»
Πολυχρόνης: «συμφωνώ με τον προλαλήσαντα»
Διονύσης Μινέτος: «συμφωνώ με την μπάλα»
Διονύσης Αραβαντινός: «συμφωνώ με τον Θεόφιλο»
Διονύσης Αραβαντινός: «ξανασυμφωνώ με τον Θεόφιλο»
Γιώργης Τζωρτζατος: «είμαι γκαντέμης έφυγα στα καλύτερα»

ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ

Αντίθετα στο συνδυασμό των «παρισολυκουδαίων» επικρατεί ευδαιμονία με τις εξελίξεις .

Φέρονται να δήλωσαν με το πλούσιο λεξιλόγιο που τους διακρίνει:

Ματιάτος: «γιούρια»
Κοντογούρης: «όπα»
Παπαδάτος: «άλα»
Βανδώρος: «με τζατζίκι»
Κεκάτος: «tres jolie»
Σολωμος: «α»
Κοκκόλης: «ο»
Κωνσταντάκης: «ι»
Λυκούδης: «άλλος με την βάρκα μας»
Ανουσάκης: «τον Ρουχωτά, τον ετσι, τον αλλιώς, τον παραλλιώς, τον σε λίγο, τον κάποτε, τον μήπως….»

Ο ΚΛΕΑΡΧΟΣ Η ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ

Έτσι είναι προφανές πως πάμε σε μια επανάληψη στην ζωή της γνωστής ταινίας «ο Κλέαρχος,η Μαρίνα και ο κοντός»με φανερούς ρόλους στους νέους πρωταγωνιστές.

Αν τελικά η Μαρίνα κατέβη για Δήμαρχος στην Κεφαλονιά, ο Μιχαλάτος δεν έχει άλλο δρόμο από τον δρόμο που χάραξε ο αλησμόνητος «κοντός» Νίκος Ρίζος. Πρέπει σε αυτήν την περίπτωση «να σκίσει Μαρίνες».





Υ.Γ «το δημοσίευμα είναι εντελώς αξιόπιστο, ακριβώς όσο αξιόπιστα είναι τα δελτία τύπου του Δήμου, δηλαδή είναι ένα μνημείο « αλήθειας και λόγου». Μπορεί να έχει τις γνωστές υπερβολές στις οποίες ο γάιδαρος αρέσκεται αλλά η αλήθεια είναι πως το μεν Μέγαρο αναζητά μια «Μαρίνα» μπας και γλυτώσει, ο δε Μιχαλάτος «πρέπει να σκίσει Μαρίνες» αν νοιώθει ότι έχει κάτι να πει και να πράξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.