ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ

Το ζήτημα είναι σοβαρό.

Πιστεύω ότι στον Δήμο έχουν «άγχος» αναγνώρισης. Θέλουν οι άνθρωποι μεγαλεία, διψούν για δόξα. Αυτό τους οδηγεί σε συμπεριφορές που μας εκθέτουν ως Κεφαλονιά και τους γελοιοποιούν ως άτομα.

Για το δεύτερο δεν μου καίγεται καρφί, με ανησυχεί όμως το πρώτο.

Έτσι, μετά το χουνέρι που πάθανε με το «αγιοκάραβο» που το εμφανίζανε σαν «ιερό-ιστορικό πλοίο του 1780, που ανήκε στον Ρωσικό στόλο της Μαύρης Θάλασσας», ενώ αυτό ήταν πλοίο του 2002 και ανήκε σε έναν φουκαρά που έψαχνε χαρτζιλίκι, τώρα «παίζουνε» με τον ιδρυτή του προσκοπισμού στην Ελλάδα Αθανάσιο Λευκαδίτη, τον οποίο εμφανίζουν ή ανέχονται να εμφανίζουν σαν παππού του Χρήστου Λευκαδίτη.

Πιστέυω ότι ο ίδιος ο Χρήστος Λευκαδίτης δεν είναι ο εμπνευστής αυτής της αηδίας. Εχει άλλα ελαττώματα, αλλά δεν είναι «ψώνιο».

Λοιπόν, στα σοβαρά, ο Αθανάσιος Λευκαδίτης, σύμφωνα με ολες τις βιογραφίες του, πέθανε άγαμος και άτεκνος, αρα και χωρίς εγγόνια.

Επειδή γελάει το προσκοπικό πανελλήνιο με τα χάλια μας περί «εγγονού», ο δήμος οφείλει να εκδώσει ανακοίνωση που θα «μαζεύει» το ζήτημα. Επειδή δεν τους έχουμε εμπιστοσύνη τι θα γράψουνε, γιατί συνήθως γράφουνε παλαβομάρες, θα τους βοηθήσουμε:


Δελτίο τυπου

Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα του τοπικού τύπου ή μερίδας του τοπικού τύπου περί συγγενείας του ιδρυτού του προσκοπισμού στην Ελλάδα, Αθανασίου Λευκαδίτη, με στέλεχος της Δημοτικής Αρχής, θέλουμε να δηλώσουμε ότι ουδεμία σχέση έχουμε, πράγμα αυτονόητο και ιδίως εκ του γεγονότος ότι ο Αθανάσιος Λευκαδίτης ήταν σοβαρός άνθρωπος, άρα ουδεμία σχέση έχει ή μπορεί να έχει με εμάς.
Εκ του γραφείου ενημέρωσης

Φοβάμαι ότι οποιαδήποτε άλλη ανακοίνωση αν βγάλουν, θα κάνουν τα πράγματα χειρότερα...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.