ΣΥΝ - ΠΛΗΝ

ΣΥΝ ο Μπαμπης.Ο Σύντροφος Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ την εποχή που το ΠΑΣΟΚ υπήρχε .Ο Μπάμπης Αντύπας .Έφυγε από κοντά μας γρήγορα και απρόσμενα.

Ο Μπάμπης: Μιλούσε λίγο,αντιλαμβανόταν πολλά,τα αξιολογούσε σωστά.

                       

ΣΥΝ  το  πόθεν έσχες του Κασσελάκη.Το δημοσιοποίησε γραμμένο σε μιά χαρτοπετσέτα. Θέλει λέει να γίνει Πρωθυπουργός της Χώρας. Ζούμε στιγμές Εθνικής ανατριχίλας.


ΣΥΝ ο Ανδρουλάκης. Ο Μίμης Ανδρουλάκης.



ΠΛΗΝ ο άλλος Ανδρουλάκης.Ο Νίκος. Βαδίζει προς τον γκρεμό .Αισιόδοξος. Δεν του άξιζε του ΠΑΣΟΚ τέτοια τύχη.


ΣΥΝ η ημέρα ποδηλάτου και η ποδηλατοδρομία στο Αργοστόλι.Το ποδήλατο είναι άθληση,είναι μέσο κίνησης,είναι προστασία στο περιβάλλον.


ΠΛΗΝ η ημέρα ποδηλάτου όπως γιορτάστηκε στο Αργοστόλι .Είδα πολλά παιδάκια να ποδηλατούν χωρίς κράνος. Έπρεπε να επιβάλλουν οι διοργανωτές το κράνος .Να ποδηλατούμε με ασφάλεια .Πρέπει αυτό να το διδάξουμε στα παιδάκια. Να επιμείνουμε. Την επόμενη φορά πιστεύω θα είναι διαφορετικά.


ΣΥΝ το “λιλί” που απένειμαν οι υπάλληλοι των Επιμελητηρίων στον Πρόεδρο Κεφαλληνίας κ.Σπαθή.”Γιά το έργο του και την προσφορά του” είπαν του απένειμαν λιλί και τον κατέστησαν “Λιλιπούτειο”.


ΠΛΗΝ το “λιλί” που απένειμαν οι υπάλληλοι των Επιμελητηρίων στον ίδιο Πρόεδρο Κεφαλληνίας.Μας απέκρυψαν οτι πρώτα τους χρηματοδότησε από το ταμείο με 6.000 ευρώ γιά τις διακοπές τους στην Κεφαλονιά γιά να συνεδριαστούν. Α όχι μας στοίχησε λουλάκι το λιλί του Προέδρου. Το χρυσοπληρώσαμε.

 

ΣΥΝ ο Παύλος Παπαδάτος.Με διάγγελμα του ανακοίνωσε οτι δεν θα “τρέξει” γιά την Νέα Δημοκρατία στις Ευρωεκλογές. Καλά θα κάνει. Άριστα!Αν τρέξει ,θα ιδρώσει,θα πουντιάσει και μπορεί να του γυρίσει σε καμιά βρογχοπνευμονία με απρόβλεπτα αποτελέσματα .Δεν είναι εποχές γιά τρεχάματα και τρεχαλητά.


ΠΛΗΝ ο Γιάννης Λυκούδης. Έδωσε συνέντευξη και είπε οτι δεν του δίνουν τα στοιχεία που ζητά από την ΔΕΥΑΚ και τα άλλα μαγαζιά του Δήμου. Να ανέβεις την πόρτα του Δικαστηρίου Γιάννη μου.Να επισκεφτείς τον Εισαγγελέα και να ζητήσεις την συνδρομή του.

Δεν ισχύει το “πέσε πίτα να σε φάω”.

Να κερδίσεις την “οργάνωση” που κατέχει τον Δήμο δεν υπάρχει περίπτωση. Πρέπει να την αποκαλύψεις. Μόνο τότε θα αλλάξουν οι ισορροπίες που έχουν διαμορφωθεί.


ΠΛΗΝ οι άλλοι οι “Νησιώτες γιά όλους”.Χαθήκανε!Προφανώς λόγω Καλοκαιρινών διακοπών .Μόλις δροσίσει θα κάνουν αντιπολίτευση γενναία.


ΣΥΝ όσοι δεν πάνε να ψηφίσουν στις Ευρωεκλογές. Μιλάμε γιά θλιβερές εκλογές.Και θέλουν να μας πείσουν ότι από αυτές κρίνεται το μέλλον της Πατρίδας.


ΣΥΝ όσοι παρόλα αυτά πάνε στις εκλογές. Υπάρχουν δύο μόνο λόγοι συμμετοχής.

Ο Φρέντι Μπέλέρης που σαπίζει στις φυλακές του Ράμα και

Ο Νικόλας Φαραντούρης  που έχει λιώσει 10 ζευγάρια παπούτσια.


ΣΥΝ  η Μαρία Μαρκάτου-Αλυσανδράτου. Αγόρασα και περιηγήθηκα στο καταπληκτικό της λεύκωμα γιά το Λιθόστρατο.Σε αυτόν τον “Ιστορικό περίπατο”.

Στο Λιθόστρατο έζησα σαν Δικηγόρος γιά χρόνια.Το αγάπησα και αυτό και τους ανθρώπους του.

Η Μαρία μου γνώρισε και μου υπενθύμισε αυτά και αυτούς που γνώρισα και όσα δεν μπόρεσα να γνωρίσω αλλά έπρεπε.


ΣΥΝ το “Kefalonia press”.Ανέλαβε την έκδοση του Λευκώματος της Μαρίας και επανατοποθέτησε τον ρόλο των Μέσων Ενημέρωσης στην σωστή τους βάση.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.