Η ΓΚΑΖΟΖΑ

Ο λεβέντης Μπαοκτζής Βουλευτής του Λεβέντη Φωκάς έφυγε από τον Πρόεδρο του φραπέ και πήγε στον Καμμένο. Ο Καμένος τον κέρασε μία Γκαζόζα και του είπε να την πιεί με την ησυχία του.

Ο Φωκάς ήπιε την Γκαζοζούλα του και λόγω του περιεχομένου οξέως τον έπιασε ένα κόψιμο που του έφυγε το άντερο. Επήγε ο καψερός για μπούρι του και δεν πρόκαμε να μαζέψει τα μπουγιανάρια του όταν ο Πρόεδρος της Βουλής αναζητούσε τον Καμένο Φωκά να ψηφίσει προς σωτηρία της Πατρίδας που κινδύνεψε να καταρρεύσει από μια Γκαζόζα.

Η ΙΔΙΑ ΓΚΑΖΟΖΑ

Εν τω μεταξύ και ενώ η πατρίδα σώθηκε από το τσιρλιό του Φωκά και είπαμε και εμείς πως γλυτώσαμε από την εθνική καταστροφή να πέσει μια Κυβέρνηση από μια Γκαζόζα νέα συμφορά κτύπησε την Ελλάδα που ως γνωστόν κατά ένα ανεξήγητο λόγο «ποτέ δεν πεθαίνει».

Εκεί που πήγαινε να παραιτηθεί από Βουλευτής ο Καμένος Παπαχρηστόπουλος και να μπει στην θέση του ο Καμένος Κουίκ, ευτυχώς «χάλασε το αμάξι του» προφανώς από την ίδια Γκαζόζα και η παραίτηση του Γίγαντα δεν έγινε και η Κυβέρνηση εσώθει ξανά και η Πατρίδα.

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΚΑΖΟΖΑ

Μέσα στον γενικό χαμό με την Γκαζόζα βγαίνει ένα άλλο «συλλεκτικό κομμάτι» της Βουλής η Μεγαλοοικονόμου, που έφυγε από τον Λεβέντη Λεβέντη και πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ και δήλωσε.

«Εγώ δεν παραιτούμαι αλλά θα ιδρύσω Κόμμα».

Επ αυτής ακουμπά η Κυβέρνηση και η Πατρίδα η οποία μία μόνη λύση έχει .

Διά Νόμου να απαγορευθούν οι Γκαζόζες γενικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.