ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ

Ο Αντιδήμαρχος Πυλάρου κ.Γάκης έδωσε συνέντευξη όπου αναφέρθηκε και στην πρόσφατη δήλωση του προϊσταμένου του κ.Παρίση περί «κομπιναδόρων στο Μύρτο».

«Δεν φταίω εγώ γιατί δεν ξέρω τίποτα πριν το 2015 που ανέλαβα δεν με ενημέρωσε κανείς» είπε ο Πύλαρχος στοχεύοντας τον «προηγούμενο» Μάκη Αλυσανδράτο που «δεν τον ενημέρωσε».

Είπε και άλλα όμως ευπρεπώς και προσθέτω κάποια άλλα που ξέχασε να πει με την άδεια του.

«Και μετά έψαξα….και μετά βρήκα το 2008 η Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου…και μετά ο Δήμος Πυλάρου…και μετά η Καντίνα ήταν στο βουνό…και μετά η παραλία και ο Αιγιαλός… και μετά ο Κοτσιλίνης…και μετά είμαστε τέλειοι…και μετά όχι σαν τους άλλους…και μετά πήραμε την κατηγορουμένη για υπεξαίρεση στην Πύλαρο…και μετά επειδή ήταν δικιά μας…και μετά την βάλαμε στην διαχείριση εκατομμυρίων σε νομικό πρόσωπο να μην πολυφαίνεται και καρφωνόμαστε….και μετά ..και μετά»

Τι μετά κ.Αντιδήμαρχε;

Μετά δεν θα ξεπεράσετε ποτέ το πέρασμα του Μάρκου Κοτσιλίνη και των συνεργατών του από την Πύλαρο και την μεταμόρφωση της σε ένα κοσμοπολίτικο Τόπο.

10 χρόνια μετά σας «βαραίνει» η σκιά του Μάρκου.
Δώστε μια εξήγηση, όποιος σε αυτόν τον Δήμο έχει κουράγιο, πως γίνεται υπάλληλος κατηγορούμενος για υπεξαίρεση να αναβαθμίζεται και να γίνεται οικονομικός διαχειριστής.

Και μετά θα μας πείτε ότι θέλετε και εμείς θα σας ακούσουμε..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.