ΟΛΟΚΑΜΜΕΝΟΣ

Κούγκι θα κάνει την Ελλάδα ο Πάνος Καμμένος, αν δεν κάνουν οι Ευρωπαίοι αυτά που θέλει ο συγκυβερνήτης. Ας κρίνει ο καθένας αν θέλει να δει τη χώρα να γίνεται Κούγκι.

Για το σημειολογικό του πράγματος...

Για όσους δεν θυμούνται από το σχολείο, το Κούγκι στο Ζάλλογο της Ηπείρου, μαζί με το Μεσολόγγι και τη μονή Αρκαδίου στην Κρήτη, είναι τα λεγόμενα "ολοκαυτώματα" της Ελληνικής ιστορίας.

Στη φωτογραφία βλέπετε την είσοδο από το στρατόπεδο συγκέντρωσης στο Άουσβιτς στην Πολωνία, το παγκόσμιο και αιώνιο πλεόν παράδειγμα ολοκαυτώματος σε κλίμακα ανεπανάληπτη.

Το Άουσβιτς είναι ένα από τα ισχυρά σύμβολα πάνω στα οποία εδράστηκε η δημιουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το όραμα των δημιουργών της ΕΕ ήταν να μην ξαναγίνει ποτέ ολοκαύτωμα στην ευρωπαϊκή ήπειρο, να μην ξαναγίνει πόλεμος, σε μια ήπειρο που για 5 και πλέον αιώνες βασανιζόταν απο συνεχείς πολεμικές αναμετρήσεις.

Η σημερινή γενιά μεσήλικων και νεολαίων στα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι η πρώτη γενιά ανθρώπων μετά από αιώνες που δεν είδε με τα μάτια της πολεμική αναμέτρηση και τα δεινά του πολέμου.

Ο Πάνος Καμμένος φροντίζει με τις δηλώσεις του να δείξει πόσο περιφρονεί τις αξίες, αυτών από τους οποίους ζητά να "υποκύψουν" στις απαιτήσεις του, αν δεν περάσει το "δικό του".  

Δυστυχώς η ορολογία και η φρασεολογία Καμμένου δείχνει άνθρωπο ανίκανο να καταλάβει ποιό είναι το συλλογικό υποσυνείδητο των λαών της Ευρώπης, όταν με τόση ευκολία απειλεί (τον ίδιο του το λαό) με ολοκαυτώματα.

Έχει ένα κρυφό πάθος με τα όπλα και το αίμα από οτι φαίνεται ο Πρόεδρος...

Από τον ίδιο και το κόμμα του δεν είναι να περιμένεις κάτι καλύτερο. Οι διάφορες ομοφοβικές, ρατσιστικές, συνωμοσιολογικές και αντισημιτικές δηλώσεις από πρωην και νυν στελέχη των ΑΝΕΛ, θα χαραχτούν με μαύρα γράμματα στις σελίδες της νεότερης ελληνικής πολιτικής ιστορίας. Ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος που παλαιότερα ζητούσε δημοσίως να λιντσαριστούν πολιτικοί του αντίπαλοι (Πάχτας), τώρα, εμμέσως πλην σαφώς, εύχεται να είχε ανατιναχθεί ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ. Όποιον διαφωνεί μαζί του τον ανατινάζει.

Δυστυχώς για τη χώρα, αυτοί οι άνθρωποι μας κυβερνάνε με μόνο διαβατήριο οτι δηλώνουν εναντίον των μνημονίων...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.