ΘΑ ΤΟΝ ΕΞΟΝΤΩΣΕΤΕ

Αδικαιολόγητοι οι του Δήμου. Συνεχόμενα μετά το ταξίδι στο Μαϊάμι του περιηγητή Βαγγέλη Κεκκάτου, τον στέλνουν τον οδοιπόρο στην Στοκχόλμη.

Πρόκειται για το τέταρτο προορισμό του οραματιστή του τουρισμού μέσα στον Μάρτιο.

Θα τον εξοντώσουν τον άνθρωπο, μετά τους 28 βαθμούς του Μαϊάμι τον στέλνουν με το μαγιό του στους -2 βαθμούς της Στοκχόλμης.

Και δεν έχει ο έρημος κάτι να ρίξει επάνω του.


ΜΟΥΡΛΙΑ

Εν τω μεταξύ ο Δημο-υπουργός Τουρισμού με δελτίο τύπου που εξέδωσε μας ενημερώσει ότι περνάει «μούρλια», πως στο Μαϊάμι βρίσκεται και η συναρμόδια του Υπουργός Κουντουρά και κάτι άλλοι περίεργοι, που μαζεύονται και λένε διάφορα για να περνάει η ώρα, και πως γενικά το ταξίδι του έχει μεγάλη επιτυχία.

Ξέρετε αυτά τα «γκαλά» του Τουρισμού, στην πραγματικότητα είναι συγκεντρώσεις διάφορων τύπων που λένε κρυάδες και γελάνε όλοι μαζί, χωρίς λόγο.

Στο τέλος τρώνε τον άμπακο, σκουπίζονται με χλιαρές πετσέτες και μετά επιδίδονται στον πόλεμο του μήλου, το οποίο προσπαθούν να καθαρίσουν με μαχαίρι και πιρούνι.

Για τα μάτια του κόσμου τραβάνε και μια ανακοίνωση για το πόσο χρήσιμοι και αποτελεσματικοί είναι και πάνε για άλλα.


ΝΑ « ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ»

Προσωπικά πιστεύω ότι χάριν του Τουρισμού μας, ο αρμόδιος Δημο-Υπουργός πρέπει να «συλληφθεί».

Δηλαδή το 2012-2013 είχαμε πάνω από 100 κρουαζιερόπλοια τον χρόνο. Μετά ο Βαγγέλης «το πήρε πάνω του» το ζήτημα της κρουαζιέρας και βουλιάξαμε. Το 2016 πέσαμε στα 66 κρουαζιερόπλοια και εφέτος αναμένουμε 30.

Καλύτερα να μην τον ξαναστείλουμε στο εξωτερικό. Ας αντικατασταθεί από κάποιον πιο αποτελεσματικό.

What about Kontogouris (Parnassus), χρόνια ναυτικός σε κρουαζιερόπλοια την ξέρει την δουλειά καλλίτερα του Βαγγέλη, και θα μας έρθει και ποιό οικονομικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.