Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Ένα «πλουσιόπαιδο» που ακούμπησε πάνω στα λεφτά και την προσπάθεια του πατέρα του και του θείου του, ανέλαβε «ως παιχνίδι» για να περνά τον πολύ ελεύθερο χρόνο του τον Παναθηναϊκό.

Η ομάδα Μπάσκετ του Παναθηναϊκού τίμησε την Ελλάδα στο αντικείμενο της, κατέκτησε Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και αναγνωρίστηκε μέσα στις 3-4 μεγαλύτερες ομάδες Μπάσκετ στην Ιστορία του αθλήματος.

Έχασε στην Κωνσταντινούπολη, αφού στον αθλητισμό υπάρχει και η ήττα, ακριβώς δίπλα στην νίκη.

Ο Γιαννακόπουλος για «να τιμωρήσει» τους αθλητές του Παναθηναϊκού αποφάσισε να τους υποχρεώσει να επιστρέψουν από την Κωνσταντινούπολη με λεωφορείο.

Πρόκειται για σύγχρονη Διαπόμπευση από ένα «Πρόεδρο» που δεν αξίζει να εκπροσωπεί τον Παναθηναϊκό. Για την απόπειρα εξευτελισμού σπουδαίων αθλητών από έναν «μικρό» άνθρωπο που αυτοεξευτελίζεται.


ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΙΔΑΡΟ ΚΑΒΑΛΑ

Επειδή ο «μικρογιαννακόπουλος» ένθερμος λάτρης της Λε Πεν αποφάσισε να αυτοεξευτελιστεί στην Κωνσταντινούπολη, κακώς διαπόμπευσε τους Αθλητές με λεωφορείο. 

Έπρεπε κατά την Βυζαντινή παράδοση να χρησιμοποιήσει Γαιδάρους.

Θα ήξερε, αν διάβαζε κάνα βιβλίο, πως στην Κωνσταντινούπολη ,την εποχή του Βυζαντίου, τους εγκληματίες τους διαπόμπευαν, περιφέροντας τους στην Πόλη, ανάποδα καβάλα στον γάιδαρο, αφού πρώτα τους κούρευαν, τους έντυναν με κουρέλια, τους άλειφαν με καπνό και κοπριά και τους λιθοβολούσαν.

Από εκεί έμεινε το ένδοξο «για τον γάιδαρο καβάλα», του οποίου «χρήστης» θα έπρεπε να είναι μάλλον ο Πρόεδρος και όχι οι Αθλητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.