ΑΛΕΞΗ ΕΛΑ... ΞΕΚΟΛΛΑ

Αγαπητέ Αλέξη χάριν την Ιστορίας και μόνο αυτής, σου γράφω:

Ο Παπανδρέου που έγινε Γιωργάκης

- Την 30η Οκτωβρίου 2011  ο  τότε  Πρωθυπουργός Παπανδρέου  ανακοίνωσε  ότι  θα  ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης  και  θα  κάνει  δημοψήφισμα  για  το μνημόνιο.

- Την 31η Οκτωβρίου 2011 πήγε ο Παπανδρέου στην σύνοδο των G-20, οπου τον περίμεναν στην πόρτα και τον πετάξανε έξω από τα σκαλοπάτια.

- Αυθημερόν γύρισε ο Παπανδρέου πίσω, δαρμένος κανονικά και με τα αποτυπώματα στον λαιμό του από  την απόπειρα  στραγγαλισμού που επεχείρησε σε βάρος του ο Σαρκοζύ.

- Πήγε στις Βρυξέλες σαν Πρωθυπουργός και σαν Παπανδρέου και γύρισε σαν χαλάκι πόρτας και   σαν Γιωργάκης και έτσι παραιτήθηκε.


ΣαμαροΒενιζέλοι Νοσοκομείου

- Την 1η Νοεμβρίου 2011 ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Βενιζέλος, πήρε τηλέφωνο τον Σόιμπλε, να ζητήσει  ενημέρωση  και εξηγήσεις για τον ξυλοδαρμό  του  Γιωργάκη. Ο Σόιμπλε του τα είπε, αλλά του Βενιζέλου του πέσανε λίγο βαριά και πήγε ο Βαγγέλης στο Νοσοκομείο με ελαφρύ «εγκεφαλικό».

- Την 28η Ιουνίου 2012 γινόταν η Σύνοδος Κορυφής στις Βρυξέλες. Ο Σαμαράς όπως είχε αναλάβει, διάβασε τι του ζητάγανε οι Ευρωπαίοι και του «βγήκανε τα μάτια έξω». Που να πάει ο άνθρωπος. Χώθηκε και αυτός στο Νοσοκομείο με αποκόλληση και έστειλε στο πόδι του τον Αβραμόπουλο, Υπουργό τότε των Εξωτερικών.

- Την 31η Ιανουαρίου 2013 o Αντιπρόεδρος Βενιζέλος πήγε για «βοήθεια» στην Γερμανία. Συζήτησε με τους «σοσιαλιστές» του SPD και γύρισε. Κατευθείαν μπήκε στο Νοσοκομείο στις 3-2-2013, μετά από 2 ημέρες, γιατί τρύπησε το στομάχι του.


Όπως καταλαβαίνεις Αλέξη μου με αυτούς στην Ευρώπη, τα πράγματα είναι δύσκολα.

Οι επιπτώσεις είναι η παραίτηση ή ξύλο ή νοσοκομείο.

Η Ευρωπαϊκή ιστορία της Ένωσης δεν έχει καταγράψει περίπτωση «μαγκιάς».

Θα είναι τώρα η πρώτη φορά και θα δούμε τις επιπτώσεις σε τέτοιες περιπτώσεις. Στα γράφω γιατί στις 4 Φεβρουαρίου θα συναντηθείς με τα  «παιδιά» στις Ευρώπες. Τα πράγματα θα είναι δύσκολα. 

Πρόσεξε την υγεία σου.

Υπογράφω με το αριστερό μπροστινό μου πόδι
Οnos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.