Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ, Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ «ΠΟΤΑΜΙ»

Με ενόχλησε ιδιαίτερα η χαμηλού χιούμορ εκπομπή του παλιού μου φίλου Λάκη Λαζόπουλου. Προσωπικά με τρομάζει η «ισοπέδωση» ανθρώπων όταν λόγω του μεγέθους του τηλεοπτικού μέσου τους στερείς το δικαίωμα άμυνας και προστασίας.

Στοχοποίησε τον Μπόμπολα και το MEGA, τον Θεοδωράκη γιατί δούλευε στον Μπόμπολα και το MEGA και το «ΠΟΤΑΜΙ», γιατί το έφτιαξε μαζί με άλλους ο Θεοδωράκης που δούλευε στο MEGA.

Με προβληματίζει ακόμα περισσότερο η άκριτη υιοθέτηση του Λαζόπουλου από τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ένα γραμμάτειο που θα εξοφληθεί στο μέλλον με οδύνες. Αναμασούν όμως στον ΣΥΡΙΖΑ τις απόψεις Λαζόπουλου, χωρίς κρίση και ιδίως χωρίς γνώση.

Προς γνώση θέλω να πω στους νεοαριστερούς ότι.

Ο Γιώργος Μπόμπολας είναι γιός ΕΛΑΣΙΤΗ, οργανώθηκε ο ίδιος στην ΕΠΟΝ και διώχθηκε για την αντιστασιακή του δράση όταν ακόμα ήταν παιδί σε ηλικία 14 ετών. Δεν προσελήφθη ποτέ στο δημόσιο διότι είχε «φάκελλο» Κομμουνιστή και δραστηριοποιήθηκε σε επιχειρήσεις μεταξύ των οποίων το ΜEGA αλλά και η εφημερίδα ΕΘΝΟΣ.

Το επιχειρείν δεν είναι κατ΄ανάγκη «ένοχο», αλλά αν είναι το κράτος ελέγχει και τιμωρεί και όχι μια ανιστόριτη απέχθεια προς οτιδήποτε επιχειρηματικό που η αριστερά πρέπει να την αποβάλλει.

Ο Θεοδωράκης πράγματι εργάστηκε με επιτυχία στο MEGA του Μπόμπολα και ο ΣΥΡΙΖΑ το θεωρεί «ύποπτο» υποκύπτοντας στους Λαζόπουλους.


«Εκφράζει τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα» λένε οι του ΣΥΡΙΖΑ.

Αν είναι έτσι τότε οι «εχθροί βρίσκονται ηδη μέσα από τα τείχη».

Αναφέρομαι στον δημοσιογράφο και ηδη Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νάσο Αθανασίου, δημοσιογράφο για χρόνια στο ΕΘΝΟΣ του Μπόμπολα και στην «εκπομπή» στο MEGA του ιδίου Μπόμπολα.

Χρειάζεται σοβαρότητα και γνώση φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ, εκτός και αν ο Νάσος Αθανασίου βρισκόταν σε «διατεταγμενη υπηρεσία στις γραμμές του εχθρού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.