ΟΛΑ ΤΡΙΓΥΡΩ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ, ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΝΟΥΝ...

Ένας από τους "παρατρεχάμενους" της νέας κυβέρνησης, ο τέως "πρασινοφρουρός" πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ και νυν εκπρόσωπος των εργαζομένων στο ΔΣ της ΔΕΗ κ. Νίκος Φωτόπουλος, έκανε δηλώσεις με αφορμή την απόφαση του υπουργού Λαφαζάνη να σταματήσει την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ.

Ανάμεσα σε άλλα αναφέρει:

«Σήμερα η νέα κυβέρνηση, μέσα από τα αρμοδιότερα χείλη, δικαίωσε μια ολόκληρη γενιά εργαζομένων που δε δίστασε να αντισταθεί στη διαπλοκή και τα συμφέροντα παρά τις διώξεις και την στοχοποίηση που υπέστη»

Κάλεσε δε ο κ. Φωτόπουλος τους εργαζομένους στη ΔΕΗ και τον ελληνικό λαό:
«να συσπειρωθεί και να υποστηρίξει την πολιτική της κυβέρνησης για τη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού».

Με λίγα λόγια, μετά το παρακράτος της δεξιάς, τους πρασινοφρουρούς και τους κουμπάρους της ΝΔ, να περιμένουμε και  "φουξια-φρουρούς";;; Γιατί αυτό υπονοεί σαφώς ο κ. Φωτόπουλος, που έχει άλλωστε και σχετική εμπειρία από πράσινα "μαντριά" ψηφοφόρων.

Φαίνεται θεωρεί αυτονόητο οτι η ΔΕΗ, μπορεί να γίνει φέουδο του κάθε πολιτικού κόμματος και παράταξης.

Αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αποκυρρήξει τέτοιες αρρωστημένες νοοτροπίες και λογικές, θα έχει τέλος χειρότερο από του ΠΑΣΟΚ, πολύ σύντομα... 

H ΔΕΗ, με όποια κρατική ή οχι συμμετοχή, υπάρχει για να παράγει ηλεκτρισμό και μόνο. Δεν είναι πολιτικός "παράγοντας" και εκτροφείο κομματικών στρατών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.