Ο ΑΔΩΝΙΣ

Αυτό το «μοντέλο» ο Άδωνις έγινε επί «γουρλομάτη» Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Δηλαδή αυτός θα αντικαθιστά τον Κυριάκο όταν έχει κώλυμα, όταν για παράδειγμα ο Κούλης έχει γριπούλα ή βηχαλάκι ή γενικώς βαρεμάρα.

Έτσι τρόμαξα πραγματικά όταν άκουσα στην Τηλεόραση τον «Κούλειο» Αντιπρόεδρο να λέει με αφορμή τα θλιβερά και επικίνδυνα γεγονότα στο Σύνταγμα «τα προκάλεσαν αντιεξουσιαστές γιατί αν ήταν ακραίοι φασιστοναζιστές δεν θα πέταγαν κόκκινες μπογιές». Πρόκειται άρα για δείγμα ανίκητης βλακείας η για απλό στρουθοκαμηλισμό και συγκάλυψη των «χρυσαυγών». Εκτός και αν πρόκειται για « αντιεξουσιαστές» με αρχηγό τον κατηγορούμενο για την άνανδρη δολοφονία Φύσσα βουλευτή της Χ.Α Λαγό,τον οποίο ο Άδωνις δεν είδε ως άπαντες οι λοιποί Έλληνες σαν επικεφαλή των αθλίων.

Ο «ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ», Ο ΚΑΜΕΝΟΣ-ΚΑΜΕΝΟΣ, Ο ΠΟΛΥ ΚΑΜΕΝΟΣ-ΚΑΜΕΝΟΣ, Ο «ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΣΑΣ» ΚΑΙ ΟΙ ΚΗΡΑΛΟΙΦΕΣ.

Ο Άδωνις προφανώς θεωρεί ότι «κάνει ταμείο» για την Ν.Δ συγκαλύπτοντας τους τραμπούκους. Έλα όμως που πέρα από τα «Χρυσαυγά» συγκροτούν ενιαίο κόμμα, βλέποντας το κλίμα ανοχής στη μισαλλοδοξία από την Ν.Δ του Άδωνη ο «χέρι-χέρι με τον Καρατζαφέρη», ο συνέταιρος του Τσίπρα «Καμένος-Καμένος»,ο μέχρι πρότινος υποστηρικτής της Κυβέρνησης «πολύ καμενος-Καμένος», ο «την ευλογία σας» Νικολόπουλος και πιθανόν ο πωλητής κηραλοιφών Βελόπουλος. Θα είναι ένα κόμμα μούρλια με την ιδεολογική σφραγίδα του Άδωνη και των ομοίων του.

Ο ΔΕΝΔΙΑΣ

Αντίθετα η τοποθέτηση του Δένδια και η άρνηση του να τοποθετηθεί απέναντι στην πρόταση των «χρυσαυγών» περί αντισυνταγματικότητας διέσωσε την άλλη την αναντίρρητα δημοκρατική έκφραση της Ν.Δ.

Πρέπει να αποφασίσουν στην Ν.Δ ποιο «δρόμο» θα πάρουν. Υπάρχει ο δρόμος του Άδωνη του οδηγεί ευθέως σε μια νέα ΕΡΕ με επιρροές «καρατζαφερισμού», αλλά υπάρχει και ο δρόμος του Δένδια που οδηγεί σε ένα σύγχρονο δημοκρατικό ευρωπαϊκό και φιλελεύθερο κόμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.