ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ ΜΑΣ

Ενώ εμείς 30 χρόνια κοροϊδευόμαστε για την ονομασία της Βόρειας Μακεδονίας και ακολουθούμε τον βηματισμό των ακραίων ψευτοπατριωτών στην πραγματικότητα δρούμε κατά της Πατρίδας και των Ελληνικών συμφερόντων.

Σημειώνω ενώ εμείς «κοιμόμαστε με τα τσαρούχια μας»

- Η Τουρκία έχει ανοίξει Πρεσβεία στα Σκόπια και Προξενείο στο Μοναστήρι(Βίτολα) ενώ εμείς έχουμε ένα Γραφείο Ελληνικών Υποθέσεων.

- Η Τουρκία έχει απογράψει ως Τούρκους 80000 κατοίκους της χώρας και διεκδικεί ως Τούρκους άλλες 100.000 κατοίκους(Μουσουλμάνους Βόσνιους), δηλαδή αξιώνει ως Τούρκους το 8% του πληθυσμού της Βόρειας Μακεδονίας ενώ η Ελλάδα δεν προσεγγίζει τους περίπου 200.000 Ελληνόφρονες Βλάχους.

- Η Τουρκία εκπαιδεύει και εξοπλίζει με διμερή συμφωνία τον Στρατό της Βόρειας Μακεδονίας.

- Η Τουρκία μέσω του Τουρκικού οργανισμού Διεθνούς Συνεργασίας (ΤΙΚΑ) και του Τουρκικού Εκπολιτιστικού Οργανισμού Yunus Emre χορηγεί Υποτροφίες στους Τούρκους Αλβανούς αλλά και Βόσνιους Μουσουλμάνους ενώ έχει ανοίξει περί τα 150 σχολεία διδασκαλίας της Τουρκικής Γλώσσας στην Βόρεια Μακεδονία,ενώ χρηματοδοτεί την ανέγερση και συντήρηση Μουσουλμανικών Τεμενών και Μνημείων.

- Η Τουρκία θεωρείται «Φίλη Χώρα» από το 80% των κατοίκων της Βόρειας Μακεδονίας και η Ελλάδα «Εχθρική Χώρα» από το 65% των ιδίων κατοίκων.

Τα καταγράφω χάριν της στατιστικής και μόνον αυτής χωρίς ελπίδα ότι οι «Ελληναράδες» θα τα αναγνώσουν και πολύ περισσότερο θα τα κατανοήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.