ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ


Πέρασε περίπου ένας Μήνας από τότε που με το πρόσχημα  την στάση του Νίκου Ανουσάκη διεκόπη η “λογοδοσία “του Δημάρχου Αργοστολίου ιδίως για την ΔΕΥΑΚ


Ασφαλώς θα λογοδοτήσει αργότερα.


Μέχρι τότε βαρέσανε απέλαση στην ΔΕΥΑΚ:

94.000 οι “ηλεκτροσυγκολλήσεις”!

Δεν έχουν αφήσει ηλεκτρόδιο γιά ηλεκτρόδιο.



Βέβαια αυτά τα λεφτουδάκια σε 40-50 μέρες.

Κανένα 2.000αρο  την ημέρα δηλαδή οι άνθρωποι.


Με ευθύνη και με την έγκριση του Θεόφιλου πάντα.

Αυτούς θέλει. Αυτούς εμπιστεύεται.

 

 

ΛΟΓΟΔΕΣΙΑ !


Μου απάντησε στέλεχος του Δήμου στο ερώτημα γιατί δεν προχωρά σε “λογοδοσία “ ο Δήμαρχος:

“Πάσχει μωρέ ο καψερός από λογοδεσία. Έχει μιά αγκυλογλωσσία φοβερή και δεν μπορεί ο άνθρωπος να λογοδοτήσει.

Πρόκειται γιά ζήτημα υγείας.”


Να βοηθήσω:



1η ερώτηση: “Δήμαρχε μου τηρούνται στην ΔΕΥΑΚ υπογραμμένα πρακτικά κατά την συνεδρίαση του Συμβουλίου, να ξέρουμε ποιοι ήταν πράγματι παρόντες, τι είπαν, τι ψήφισαν;”

Απάντηση: “τι να τα κάνεις τα πρακτικά όταν υπάρχει εμπιστοσύνη; Μεταξύ μας δεν χρειάζονται τέτοιες γραφειοκρατίες. Ε μείς ήμαστε ΄όπως  λέει και ο Πρόεδρος “αδέλφια” και μεταξύ αδελφών υπάρχει εμπιστοσύνη. Οχι δεν υπογράφει κανείς γιατί εμείς έχουμε λόγο!”



2η ερώτηση: “Γιά τα έργα που εκτελούνται υπάρχουν μελέτες;”

Απάντηση: “Για το όνομα του Θεού! Τι να τις κάνουμε τις μελέτες; Φτιάχνουμε κάτι “τεχνικές εκθέσεις” να γλύφεις τα δάκτυλα σου.  Παράδειγμα:”αντικατάσταση δεξιάς λαμαρίνας, βόρειου βιολογικού, νότιας αντλίας, δυτικής δεξαμενής” του βάζουμε και μιά συμβολική τιμή: “40.000 χωρίς ΦΠΑ” και πάμε μπάλα.

 


3η ερώτηση: “Τουλάχιστον δημοπρατείτε τα έργα;”

Απάντηση: “Μα είσαστε γιά τα σίδερα! Τι πάει να πει δημοπρασία; Το γοργόν και χάριν έχει! Κάνουμε απευθείας αναθέσεις σύννεφο. Έχει φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι.

 


4η ερώτηση: “Ασφαλώς γιά τις αναθέσεις θα τηρείτε την δημοσιότητα. Θα κάνετε πρόσκληση στους ενδιαφερομένους μέσω των Μέσων Ενημέρωσης”

Απάντηση: “Μπα. Προτιμάμε να τους το λέμε στο αυτί. Δηλαδή έχουμε βρει 6-7 εργολάβους πολύ καλά παιδιά. Συνεργάσιμα .Η δουλειά γίνεται ως εξής:

Τους προσκαλούμε με ανακοίνωση στο αυτί. Αυθημερόν φέρνουν την προσφορά. Υπογράφουμε σύμβαση το απογευματάκι και μέσα στην εβδομάδα πληρώνουμε γιατί ως γνωστόν σε θέματα πληρωμής ήμαστε ατσάλι.”



5η Ερώτηση: ”Τουλάχιστον στις προμήθειες πάτε με διαγωνισμούς;”

Απάντηση: “Καλά στις προμήθειες έχουμε γράψει Έπος. Δεν ξέρω τι έχουν και χαλάνε όλες οι πομόνες την ίδια μέρα!

Μας έχουν ματιάσει. Πάμε και εμείς λόγω του “κατεπείγοντος” και αγοράζουμε αντλητικά αβέρτα και πάντα από τον ίδιο προμηθευτή.

Θα έρθει που θα έρθει ο άνθρωπος, τι να μπερδευόμαστε με τον κάθε τυχόντα.



6η Ερώτηση: “Η «αφρόκρεμα» του Συμβουλίου φέρεται να μην χρωστάει νερό. Δεν μας λέτε πως και πότε πλήρωσαν;”

Απάντηση: “Πρόκειται γιά προσωπικά μας δεδομένα. Τέτοιες ερωτήσεις δεν σας επιτρέπουμε. Σε ζητήματα πληρωμών είμαστε ανυποχώρητοι. Εκτός αν έχει χαλάσει το ρολόι μας  οπότε υποχρεωτικά θα σβήσουμε την κατανάλωση που άδικα μας έχουν χρεώσει”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.