ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ



1. 
Η Υδραίου δεν κρατιόταν και πήγε Εκκλησία:
Η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας κ.Υδραίου πήγε Εκκλησία στον Άγιο Σπυρίδωνα. Προηγούμενα με ανακοίνωση της προέτρεψε τους Υπηκόους της να μην πηγαίνουν Εκκλησία για να προστατέψουν την Δημόσια Υγεία.


2.
Ο Βαρουφάκης μας καλεί να μένουμε σπίτι:
Για την Υγεία μας ο Βαρουφάκης Γιάνης μας συνιστά να μένουμε σπίτι. Όταν γυρίσει από την Αίγινα θα μας τα εξηγήσει καλύτερα.


3.
Ο Μητροπολίτης Κερκύρας θα μας μεταλάβει: 
Ο Μητροπολίτης Κερκύρας, μέλος του Ιερατείου, δήλωσε ότι υπακούει στον Θεό και τους Νόμους Αυτού. Οι λοιποί Νόμοι του Κράτους αφορούν τους υπολοίπους των Πολιτών. Ανάλογες περιπτώσεις Θεοκρατίας έχουμε στο Αφγανιστάν, στην Σαουδική Αραβία, στο Ιράν κ.λπ.


4.
Ο Εισαγγελέας Κερκύρας:
Ο λαμπρός αυτός Δικαστικός Λειτουργός άσκησε δίωξη κατά του Μητροπολίτη Κερκύρας, της χριστιανής Υδραίου και του χριστιανού Προέδρου του Δ.Σ του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας Μεταλινού. Αναμένονται ασφαλώς και οι σχετικές αποφάσεις του Δικαστηρίου.


5.
Η Μαμά Νεϊμαρ.
Η καταπληκτική κυρία Νειμάρ, Μητέρα του Παγκόσμιου Ποδοσφαιριστού ανακοίνωσε ότι συνδέεται συναισθηματικώς με 20 χρονο νεαρό. Η κυρία Νειμάρ είναι μόλις 52 ετών και θα γνωρίσει τον δεσμό της εντός των ημερών στον 26 χρονο γιό της.


6.
Μανιφέστο ο Αλέκος:
«Ιστορικό Μανιφέστο» δημοσιοποίησε ο Αλέκος Παρίσης.
Μας ενημερώνει πως από τον Σεπτέμβριο ξεκινά ανασυγκρότηση της Ισχυρής Κεφαλονιάς με σκοπό να επανέλθει στην ηγεσία του Δήμου το 2023, όταν θα είναι πιο ώριμος σε ηλικία 82 ετών. Ο Μαρξ και ο Έγκελς είχαν συγγράψει το προηγούμενο γνωστό «Μανιφέστο» .


7. 
96 ετών η ΑΕΚΑΡΑ:
Σαν σήμερα το 1924 ιδρύθηκε η ομάδα της προσφυγιάς η ΑΕΚ.
Ένας δικέφαλος Αετός ήρθε από την Πόλη.
Αλλά και είναι ακόμα και πάντα εκεί.


8.
Διάγγελμα Μητσοτάκη:
Το άκουσα με προσοχή.
Υπογραμμίζω:
«Θα ακούμε μόνο τους ειδικούς-Χτίζουμε Νέο Εθνικό Σύστημα Υγείας - Ψηφιοποίηση Υπηρεσιών - Τεχνολογία - Δωρεές Εθελοντισμός - Πειθαρχία - Πολιτεία - Αναγέννηση»
Αρκεί να τα θυμάται ο κ.Πρωθυπουργός μετά την κρίση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.